Katalog

Dovolená
Dovolená s dětmi
Lázeňské pobyty
Relaxační pobyty
Firemní akce a večírky
Svatby
Školení
Školy v přírodě
Tábory
Badminton
Whirpool
Bazén dětský
Bazén venkovní
Bazén vnitřní
Bezbariérový přístup
Bowling
Dětská postýlka
Dětské hřiště
Dětský koutek
Fén
Fitness
Golf
Internetové připojení
Klimatizace
Koupelna
Kuchyňská linka
Kulečník
Kuželky
Lednice
Masáže
Minibar
Minigolf
Parní lázeň
Půjčovna kol
Půjčovna lyží
Sauna
Šipky
Spinning
Squash
Stolní fotbal
Stolní tenis
Televizor
Tenis
Termální bazén
Trezor
Volejbal
WC na pokoji
Zábaly

Informace

Ubytování Ubytování na horách

Hledat ubytování Ubytování na horách: hotely, penziony, chaty, chalupy

Hledat ubytování Ubytování na horách: hotely, penziony, chaty, chalupy

Zobrazit

Ubytování Ubytování na horách  - hotely, penziony, chaty, chalupy


Hotely Ubytování na horách Penziony Ubytování na horách Chaty Ubytování na horách Chalupy Ubytování na horách

Podkategorie

  • Beskydy

    Hledat ubytování v Beskydech: hotely, penziony, chaty, chalupy

    Pohoří Beskydy jsou většinou zalesněné vrcholy, jen občas vystupují skály na povrch. Nejvyšším vrcholem je Babia hora (1725 m) ležící na hranici mezi Polskem a Slovenskem, na území České republiky je to Lysá hora, často nazývána královnou Moravskoslezských Beskyd, měřící 1323m. K významným městům regionu patří Frýdek-Místek, Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm, Nový Jičín, Vsetín, Kopřivnice, Jablunkov, Frenštát pod Radhoštěm a Štramberk.

  • Českomoravská vrchovina

    Českomoravská vrchovina se nachází na pomezí mezi Moravou a Čechami. Českomoravskou vrchovinu tvoří lesnaté pohoří s nejvyšší horou Děvet skal 836 m n.m.

    Rezervace ubytování Českomoravská vrchovina- hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Javorníky

    Pohoří Javorníky se rozléhají na česko-slovenské hranici v Chráněné krajinné oblasti Beskydy, přičemž na slovenské straně je větší část. Nejvyšším vrcholem je Velký Javorník s 1071 metry. Mezi známá a navštěvovaná místa Javorníků patří Bumbálka či Čadca. Z Javorníků lze a hezkého počasí dohlédnout na Malou Fatru i štíty Tater.

  • Jeseníky

    Hledat ubytování Jeseníky: hotely, penziony, chaty, chalupy

    Chráněná krajinná oblast Jeseníky se rozléhá na ploše 740Km2. Nadmořská výška se pohybuje v rozmezí 339 až 1492 metrů nad mořem, přičemž nejvyšší horou je Praděd. Jeseníky mají 4 národní přírodní rezervace, 18 přírodních rezervací a 6 přírodních památek.

  • Jizerské hory

    Hledat ubytování Jizerské hory: hotely, penziony, chaty, chalupy

    Jizerské hory nalezneme na severu České republiky mezi Lužickými horami a Krkonošemi. Nejvyšším vrcholem Jizerských hor na české straně pohoří je hora Smrk (1124 m.n.m.). V kraji se vyskytují četná rašeliniště či oblasti pokryté smrkovým porostem tvořícím prales. Jizeské hory poskytují skvělé podmínky pro pěší i cyklo turistiku, běžecké a sjezdové lyžování.

  • Krkonoše

    Hledat ubytování Krkonoše: hotely, penziony, chaty, chalupy

    Národní park Krkonoše je nejvyšší a nejznámnější pohoří v České republice. Rozkládá se v severovýchodních Čechách na hranici mezi Českou republikou a Polskem. V Krkonoších najdeme nejvyšší horu České republiky - Sněžka (1602 m.n.m.). Krkonoše řadíme mezi jedno z nejvyhledávanějších míst rekreace v České republice. V letním období máme k dispici pěší a cyklo turistiku, v zimním období běžecké a sjezdové lyžování.

  • Krušné hory

    Hledat ubytování Krušné hory: hotely, penziony, chaty, chalupy

    Krušné hory (dříve Rudohoří), je pohoří podél česko-německé hranice na severozápadě Čech. Tvoří souvislé horské pásmo o délce 130 km a průměrné šířce 40 km. Mezi nejvzšší hory Krušných hor patří: Klínovec (1 244 m, nejvyšší vrchol), Božídarský Špičák (1 115 m), Plešivec (1 028 m). V kraji je bohatá síť turistických a naučných stezek, lyžařských areálů a ubytovacích kapacit.

  • Orlické hory

    Hledat ubytování Orlické hory: hotely, penziony, chaty, chalupy

    Orlické hory se nachází v severní části východních Čech na území Královéhradeckého kraje a Pardubického kraje. Nejvyšším vrcholem je Velká Deštná se 1115 m n. m. Orlické hory s rozlohou byly v roce 1969 vyhlášeny cháněnou krajinnou oblastí. V okolí najdete mnoho lyžaských a turistických center, což využijete při aktivní dovolené.

  • Šumava

    Hledat ubytování Šumava: hotely, penziony, chaty, chalupy

    Šumava s nejvyšším vrcholem Plechý (1378 m.n.m.) leží na jihozápadní hranici České republiky u hranic s Německem a Rakouskem. Šumava byla vyhlášena Národním parkem a Chráněnou krajinnou oblastí. V oblasti nalezneme mnoho míst, kde se dá trávit dovolená.

na stránku
Zobrazeno 37 – 54 z 207 položek
  • Chata v jihočeské vesnici Krásetín pod horou Kleť (1083m, lanovka - podhůří Šumavy). Chata 3+1 pro 5 osob. Plně vybavená kuchyně. Obývák s televizí, satelit. 2x ložnice 3+2 lůžka. WC + koupelna (vana). Zahrada - uzavřená (zahradní gril, dětské pískoviště, houpačka, bazén pr. 3,6m - nadzemní (bezpečný i pro malé děti), zahradní nábytek. Během pobytu...

  • Nově postavený horský penzion v srdci Krkonoš(860 m.n.m)se nachází přímo u horní stanice SKI AREÁLU Luisino údolí Dolní Dvůr. V penzionu naleznete relaxaci a sportovní vyžití pro všechny věkové skupiny. Vybavení - vnitřní bazén 10x5m, vířivka, sauna, restaurace, TV místnost, herna, pingpong, fotbálek, šipky a hřiště. Nabízíme ubytování, rekreaci,...

  • Pension club Sedloňov nabízí kvalitní celoroční ubytování v Orlických horách s maximální kapacitou 14 osob. K dispozici interierový, vyhřívaný bazén a infra sauna .Dvoulůžkové pokoje.Krb, terasa,parkování na vlastním pozemku,možnost ubytovat domácí zvířata.Možnost zajištění celodenního stravování v místě.K dipozici club pro 20 osob.

  • Objekt, v němž je apartmán Nezdice umístěn, je na úplném okraji obce v těsné blízkosti lesa.Apartmán má samostatný vchod. Jsou zde tři dvojlůžkové pokoje, 1 a půl lůžka v obývacím pokoji a možnost 3 přistýlek. Topení je centrální. Je zde obývací pokoj s jídelnou, možnost bezplatného neomezeného připojení na internet, TV, SAT, video, plně vybavená...

  • Pravá valašská dřevěnice Jezerné- Velké Karlovice a stodola se společenskou místností (vpravo) na samotě /300m od obce/ se nachází v krásném a malebném prostředí valašské přírody, pod horou Soláň. Chalupa je 3+kk, ve vedlejším objektu /stodole/pak společenská místnost. V objektu se nachází kuchyně s jídelním koutem (el. sporák, mikrovlnná trouba s...

  • Komfortní ubytování na Šumavě v nových, prostorných a pěkně vybavených horských apartmánech na Kvildě vhodné zvláště pro dovolenou s dětmi. Aparthotel Teddy je také vhodný pro firemní akce a sportovní soustředění. V blízké budoucnosti připravujeme pro naše hosty wellness. Aparthotel Teddy ubytování Šumava - ubytování Kvilda se těší na Vaši návštěvu.

  • Apartmán v Deštném v Orlických horách se nachází v centru zimního lyžařského střediska. Vzdálenost k lyžařským vlekům je do 30 metrů. Apartmán je vybaven plně vybavenou kuchyňkou, obývacím pokojem s balkonem, barevou TV, CD přehrávač. Sociální zařízení je vybaveno sprchovým koutem a WC s keramickými obklady. V přízemí je k dispozici skladovací kóje na lyže.

  • Ubytování ve dvou luxusních stylově zařízených horských apartmánech na klidném místě nedaleko centra malebného městečka Špindlerův Mlýn. Prostorné kompletně zařízené apartmány s terasou. Koupelna s vanou, TV/SAT, DVD přehrávač, HiFi věž, lednička, kávovar, varná konvice, horkovzdušná trouba, komora na lyže a kola atd.

  • Horská chata Apolena má k dispozici 1500 m2 velký otevřený pozemek a prostornou terasou. V létě je k dispozici venkovní gril, zahradní nábytek a ohniště. Do chaty Apolena mají po dohodě s majitelem přístup i domácí mazlíčci. Přilehlé parkoviště, ke kterému je příjezd po asfaltové silnici, má kapacitu pro šest osobních automobilů.

  • Penzion 96 nabízí k dispozici přízemí domu se samostatným vchodem. Nabízíme Vám ubytování v 1 x dvoulůžkovém a 2 x v čtyřlůžkovém pokoji. Pokoje mají vlastní prostorné sociální zařízení (WC a sprchový kout). K dispozici je také SAT TV. Dále můžete využít plně vybavenou kuchyň ( el. vařič, remoska, 2 x chladnička, jídelní soupravy pro 9 osob, hrnce,...

  • Chalupa je umístěna na Horní Bečvě- ideální místo pro Vaši dovolenou v každém ročním období, pro odpočinek, který zajišťuje terasa, zahrada a okolní příroda, nebo naopak sportovní využítí celoročních sportů. V objektu: Internetové připojení WiFi Televize s možností sledování satelitních programů DVD + Domáci kino Kuchyně vybavená (mikrovlnná trouba,...

  • Rekonstruovaný rodinný hotel Zdobnice v Orlických horách nabízí ubytování jak pro individuální rekreaci, tak pro firemní setkání a semináře. V hotelu je stylová restaurace s barem a krbem, nekuřácký salonek, venkovní posezení s grillbarem a dětským hřištěm. Každý pokoj má své sociální zařízení a Wi-fi

  • Pokoje mají vlastní sociální zařízení a televizor se satelitním příjmem. Pokoje jsou nekuřácké. Kouření je možné ve společné místnosti. Společná kuchyňka.

  • Chata Orlík nabízí příjemné ubytování v Peci pod Sněžkou. Mezi vybavení chaty Orlík patří: Sauna, whirlpool, relaxační místnost, bar s širokým výběrem nápojů včetně koktejlů, restaurant s českou kuchyní, překrásné panorama

  • Hotel Diana se nachází v klidné části Benecka. Pokoje jsou vybaveny sprchou, toaletou, minibarem, trezorem, TV.

  • Penzion Továrníkova Vila se nachází v podhůří Orlických hor, v malé obci Skuhrov nad Bělou, která je vstupní branou do středisek zimních sportů a radovánek, jakými jsou Deštné či Říčky. Samotný penzion vznikl v listopadu 2007, přebudováním bývalé soukromé rezidence místního významného podnikatele a továrníka pana Porkerta, který se nesmazatelně zapsal do...

  • Selský Dům levné ubytování v Mostech u Jablunkova se nachází v malebné krajině Beskyd ve středu obce Mosty u Jablunkova, je vzdálen asi 1 Km od lyžařského areálu a bobové dráhy. V domě jsou 2x WC, 1x koupelna, 1x kuchyň (veškeré vybavení), 1x úschovna lyží, popřípadě kol.Dům je se samotným vchodem. Vytápění: ústředním topením i elektrickými přímotopy.

  • Ubytování ve třech apartmánech na hranici CHKO Šumava. V každém apartmánu plně vybavená kuchyň, sociální zařízení a ložnice. Na každém pokoji televize a wifi připojení k internetu.

Zobrazeno 37 – 54 z 207 položek