Katalog

Dovolená
Dovolená s dětmi
Lázeňské pobyty
Relaxační pobyty
Firemní akce a večírky
Svatby
Školení
Školy v přírodě
Tábory
Badminton
Whirpool
Bazén dětský
Bazén venkovní
Bazén vnitřní
Bezbariérový přístup
Bowling
Dětská postýlka
Dětské hřiště
Dětský koutek
Fén
Fitness
Golf
Internetové připojení
Klimatizace
Koupelna
Kuchyňská linka
Kulečník
Kuželky
Lednice
Masáže
Minibar
Minigolf
Parní lázeň
Půjčovna kol
Půjčovna lyží
Sauna
Šipky
Spinning
Squash
Stolní fotbal
Stolní tenis
Televizor
Tenis
Termální bazén
Trezor
Volejbal
WC na pokoji
Zábaly

Informace

Ubytování Ubytování na horách

Hledat ubytování Ubytování na horách: hotely, penziony, chaty, chalupy

Hledat ubytování Ubytování na horách: hotely, penziony, chaty, chalupy

Zobrazit

Ubytování Ubytování na horách  - hotely, penziony, chaty, chalupy


Hotely Ubytování na horách Penziony Ubytování na horách Chaty Ubytování na horách Chalupy Ubytování na horách

Podkategorie

  • Beskydy

    Hledat ubytování v Beskydech: hotely, penziony, chaty, chalupy

    Pohoří Beskydy jsou většinou zalesněné vrcholy, jen občas vystupují skály na povrch. Nejvyšším vrcholem je Babia hora (1725 m) ležící na hranici mezi Polskem a Slovenskem, na území České republiky je to Lysá hora, často nazývána královnou Moravskoslezských Beskyd, měřící 1323m. K významným městům regionu patří Frýdek-Místek, Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm, Nový Jičín, Vsetín, Kopřivnice, Jablunkov, Frenštát pod Radhoštěm a Štramberk.

  • Českomoravská vrchovina

    Českomoravská vrchovina se nachází na pomezí mezi Moravou a Čechami. Českomoravskou vrchovinu tvoří lesnaté pohoří s nejvyšší horou Děvet skal 836 m n.m.

    Rezervace ubytování Českomoravská vrchovina- hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Javorníky

    Pohoří Javorníky se rozléhají na česko-slovenské hranici v Chráněné krajinné oblasti Beskydy, přičemž na slovenské straně je větší část. Nejvyšším vrcholem je Velký Javorník s 1071 metry. Mezi známá a navštěvovaná místa Javorníků patří Bumbálka či Čadca. Z Javorníků lze a hezkého počasí dohlédnout na Malou Fatru i štíty Tater.

  • Jeseníky

    Hledat ubytování Jeseníky: hotely, penziony, chaty, chalupy

    Chráněná krajinná oblast Jeseníky se rozléhá na ploše 740Km2. Nadmořská výška se pohybuje v rozmezí 339 až 1492 metrů nad mořem, přičemž nejvyšší horou je Praděd. Jeseníky mají 4 národní přírodní rezervace, 18 přírodních rezervací a 6 přírodních památek.

  • Jizerské hory

    Hledat ubytování Jizerské hory: hotely, penziony, chaty, chalupy

    Jizerské hory nalezneme na severu České republiky mezi Lužickými horami a Krkonošemi. Nejvyšším vrcholem Jizerských hor na české straně pohoří je hora Smrk (1124 m.n.m.). V kraji se vyskytují četná rašeliniště či oblasti pokryté smrkovým porostem tvořícím prales. Jizeské hory poskytují skvělé podmínky pro pěší i cyklo turistiku, běžecké a sjezdové lyžování.

  • Krkonoše

    Hledat ubytování Krkonoše: hotely, penziony, chaty, chalupy

    Národní park Krkonoše je nejvyšší a nejznámnější pohoří v České republice. Rozkládá se v severovýchodních Čechách na hranici mezi Českou republikou a Polskem. V Krkonoších najdeme nejvyšší horu České republiky - Sněžka (1602 m.n.m.). Krkonoše řadíme mezi jedno z nejvyhledávanějších míst rekreace v České republice. V letním období máme k dispici pěší a cyklo turistiku, v zimním období běžecké a sjezdové lyžování.

  • Krušné hory

    Hledat ubytování Krušné hory: hotely, penziony, chaty, chalupy

    Krušné hory (dříve Rudohoří), je pohoří podél česko-německé hranice na severozápadě Čech. Tvoří souvislé horské pásmo o délce 130 km a průměrné šířce 40 km. Mezi nejvzšší hory Krušných hor patří: Klínovec (1 244 m, nejvyšší vrchol), Božídarský Špičák (1 115 m), Plešivec (1 028 m). V kraji je bohatá síť turistických a naučných stezek, lyžařských areálů a ubytovacích kapacit.

  • Orlické hory

    Hledat ubytování Orlické hory: hotely, penziony, chaty, chalupy

    Orlické hory se nachází v severní části východních Čech na území Královéhradeckého kraje a Pardubického kraje. Nejvyšším vrcholem je Velká Deštná se 1115 m n. m. Orlické hory s rozlohou byly v roce 1969 vyhlášeny cháněnou krajinnou oblastí. V okolí najdete mnoho lyžaských a turistických center, což využijete při aktivní dovolené.

  • Šumava

    Hledat ubytování Šumava: hotely, penziony, chaty, chalupy

    Šumava s nejvyšším vrcholem Plechý (1378 m.n.m.) leží na jihozápadní hranici České republiky u hranic s Německem a Rakouskem. Šumava byla vyhlášena Národním parkem a Chráněnou krajinnou oblastí. V oblasti nalezneme mnoho míst, kde se dá trávit dovolená.

na stránku
Zobrazeno 199 – 207 z 207 položek
  • Penzion U Čápa poskytuje možnost parkování přímo u penzionu, úschova kol přímo v objektu pod střechou, každý pokoj má vlastní sociální zařízení, na každém pokoji najdete televizi, lednici, rychlovarnou konvici a sadu nádobí (hrnečky, skleničky a lžičky) , -zapůjčení loďe (kanoe) na možnost projížďky např. po řece Lužnici, zajištění procedury v obou...

  • Apartmány Andrea nabízí ubytování v rodinných apartmánech v Jeseníku, každý s oddělenou ložnicí, obývacím pokojem (TEL, SAT), toaletou, koupelnou a kuchyní s kompletním vybavením. Penzion Andrea se nachází přibližně 800m od centra města Jeseník, ve vzdálenosti 200 m od městského parku s tenisovými kurty a turistickými stezkami.

  • Hotel Švýcarský dům leží uprostřed obce Sněžník. Hotel je vybaven 11 prostornými apartmány. Všechny apartmány jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna se sprchou a WC), dále TV se satelitem. Pět apartmánů má navíc svůj obývací pokoj a ložnici s možností 2 až 5 lůžek. Domácím zvířatům je vstup povolen. Možnost parkování.

  • Hotel RON se nachází v městečku Mikulášovice, v nejsevernějším cípu České republiky na hranici s Německem (ca. 50 km od Drážďan). Hotel je vhodný pro strávení Vaší dovolené nebo jen prodloužených víkendů uprostřed jedné z nejvyhledávanějších lokalit v České republice.

  • Westernové městečko Vám nabízí širokou škálu možností ubytování od stanového campu, chatek, penzionu, až po tříhvězdičkový hotel COLORADO GRAND***. V naší nabídce najdete jak individuální pobyty v termínech dle Vašeho výběru, tak i zvýhodněné týdenní pobyty.Všechny pokoje jsou vybaveny samostatným sociálním zařízením, sprchovým koutem a televizorem se...

  • Budova hotelu Merkur je situována na začátku pěší zóny. Přímo v hotelu lze využít Taxi službu, ČS Bankomat, Směnárnu nebo navštívit Denní Bar ve vstupní hale, Snack Bar Restauraci nebo obědovou nekuřáckou Restauraci. Pro hotelové hosty je zdarma k dispozici trezor v recepci a Wi-Fi připojení v hale.

  • Pension "U Nosků" nabízí ubytování rodinného typu v klidné části obce Dolní Smržovka, s přístupem přímo do lesa, na turistické trase směr Muchov a Černá Studnice. Ubytování je ideální pro relaxační pobyty i rodinnou rekreaci. K dispozici jsou čtyři dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením s možností přistýlek na max.počet 12 lůžek . Relaxační a...

  • Chalupa je patrová. V přízemí je vybavená kuchyně.Je zde plynový sporák s elektrickou troubou, mikrovlnka,lednička +mrazák, varná konvice a veškeré potřebné věci k vaření a stolování.Vedle kuchyně je větší pokoj,který slouží jako společenská místnost.Je tu BTV,rádio,stoly.V pokoji jsou nová kachlová kamna(vytápějí větší část domu). V přízemí je WC a...

  • Ubytování v hotelu Jelínkovava vila ve Velkém Meziříčí je několika typů. V apartmánech, historických pokojích, hotelových studií i klasických pokojích. Hotelové koupelny, u každého pokoje, jsou vybaveny fénem a dle výběru pokoje sprchou, masážním sprchovým panelem, klasickou nebo vířivou vanou.

Zobrazeno 199 – 207 z 207 položek