Katalog

Dovolená
Lázeňské pobyty
Relaxační pobyty
Firemní akce a večírky
Svatby
Školení
Školy v přírodě
Tábory
Badminton
Whirpool
Bazén dětský
Bazén venkovní
Bazén vnitřní
Bezbariérový přístup
Bowling
Dětské hřiště
Fén
Fitness
Golf
Internetové připojení
Klimatizace
Koupelna
Kuchyňská linka
Kulečník
Kuželky
Lednice
Masáže
Minibar
Minigolf
Parní lázeň
Půjčovna kol
Půjčovna lyží
Sauna
Šipky
Squash
Stolní fotbal
Stolní tenis
Televizor
Tenis
Termální bazén
Trezor
Volejbal
WC na pokoji
Zábaly

Informace

Ubytování Moravskoslezský kraj

Hledat ubytování v Moravskoslezském kraji: hotely, penziony, chaty, chalupy

Malebná a pestrá příroda severní Moravy a Slezska poskytuje nesčetné možnosti pro rekreaci, turistiku, poznávání kulturních památek a léčebné pobyty. V letním období skýtá region díky rozsáhlé síti (cyklo)turistických tras podmínky pro pěší turistiku a cykloturistiku, v...

Hledat ubytování v Moravskoslezském kraji: hotely, penziony, chaty, chalupy

Malebná a pestrá příroda severní Moravy a Slezska poskytuje nesčetné možnosti pro rekreaci, turistiku, poznávání kulturních památek a léčebné pobyty. V letním období skýtá region díky rozsáhlé síti (cyklo)turistických tras podmínky pro pěší turistiku a cykloturistiku, v zimě pak jsou horské celky Hrubého Jeseníku a Beskydy vyhledávanými centry běžeckého a sjezdového lyžování. Moravskoslezský kraj se může pochlubit mnoha kulturními památkami, na jeho území se nachází městské památkové rezervace (centra Příbora, Nového Jičína a Štramberka). Skvosty kraje jsou zámecká sídla v Hradci nad Moravicí, v Raduni, v Kravařích na Opavsku či ve Fulneku. Mezi nejvýznamnější hrady patří Sovinec na Rýmařovsku, Starý Jičín a Hukvaldy v Pobeskydí. Specifikem regionu jsou podmínky pro průmyslovou turistiku (Technické muzeum automobilů v Kopřivnici, Vagonářské muzeum ve Studénce, Hornické muzeum v Ostravě-Petřkovicích, areál Dolních Vítkovic, NKP Důl Michal aj.).

Zobrazit

Ubytování Moravskoslezský kraj  - hotely, penziony, chaty, chalupy


Hotely Moravskoslezský kraj Penziony Moravskoslezský kraj Chaty Moravskoslezský kraj Chalupy Moravskoslezský kraj

Podkategorie

  • Bruntál

    Hledat ubytování Bruntál: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Frýdek-Místek

    Hledat ubytování Frýdek-Místek: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Karviná

    Hledat ubytování Karviná: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Nový Jičín

    Hledat ubytování Nový Jičín: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Opava

    Hledat ubytování Opava: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Ostrava

    Hledat ubytování Ostrava: hotely, penziony, chaty, chalupy

na stránku
Zobrazeno 19 – 31 z 31 položek
  • Penzion Flora se nachází v obci Soběšovice u Žermanické přehrady v malebném podhůří Beskyd. Součástí všech pokojů je předsíň se skříněmi, obytná místnost vybavená lednicí, kabelovou televizí a hifi věží a samostatné sociální zařízení se sprchou, umyvadlem, bidetem a WC. Všechny pokoje mají klimatizaci a internetové připojení. K dispozici je společná...

  • Chalupa je umístěna na Horní Bečvě- ideální místo pro Vaši dovolenou v každém ročním období, pro odpočinek, který zajišťuje terasa, zahrada a okolní příroda, nebo naopak sportovní využítí celoročních sportů. V objektu: Internetové připojení WiFi Televize s možností sledování satelitních programů DVD + Domáci kino Kuchyně vybavená (mikrovlnná trouba,...

  • Penzion u Rašků nabízí nadstandardní ubytování domácího typu. Romantické a klidné prostředí v lese, cca. 7 min. jízdy vozem z centra Ostravy. V každém pokoji je koupelna, televize, satelit, telefon a WI-FI internet. Areál je hodný pro pořádání akcí typu svatby, promoce, oslavy narozenin a večírky pro uzavřenou společnost.

  • Hotel Maria v centru města Ostravy je rekonstruovaný rodinný hotel. Kromě ubytovacích služeb poskytuje návštěvníkům možnost spojit pobyt s příjemným odpočinkem ve vlastním wellness centru. Nabízí také pronájem školících místností, prostor pro oslavy, večírky a svatby. Na pokojích je vlastní sociální zařízení, telefon, kabelová televize, automatický...

  • Selský Dům levné ubytování v Mostech u Jablunkova se nachází v malebné krajině Beskyd ve středu obce Mosty u Jablunkova, je vzdálen asi 1 Km od lyžařského areálu a bobové dráhy. V domě jsou 2x WC, 1x koupelna, 1x kuchyň (veškeré vybavení), 1x úschovna lyží, popřípadě kol.Dům je se samotným vchodem. Vytápění: ústředním topením i elektrickými přímotopy.

  • Dva samostatné byty 2+0 v rodinném domku (přízemí a 1. patro), v každém ložnice pro 4 osoby (vč. lůžkovin a povlečení), koupelna - sprch. kout + WC, vybavená kuchyňská linka, chladnička, mikrovlnka. TV (satelit) a radiopřijímač k dispozici. Možnost dětské postýlky. Místo pro uložení kol, lyží, apod. Parkování na pozemku.

  • Nově otevřený rodinný penzion nedaleko Štramberské trúby. Ubytování v šesti stylově zařízených pokojích vybavených nábytkem z masivního smrkového dřeva. V každém pokoji je dřevěný trámový strop, sociální zařízení, LCD televize, minibar, wi-fi připojení k internetu.

  • Celoroční ubytování ve vesnickém Penzionu Eden v obci Jindřichov ve Slezsku nabízí ubytování ve 4 pokojích, kde každý má vlastní sprchu, WC a umyvadlo.Penzion má sál pro 200 osob a je vhodný pro pořádání různých akcí - svatby, hostiny, plesy a jiné společenské akce.

  • Penzion Bawaria je novostavba v alpském stylu v centru Těšínských Beskyd, která může sloužit jako výchozí bod k trávení celoroční aktivní dovolené.Penzion má jedenáct pokojů pro 43 návštěvníků, restauraci s kapacitou 55 osob a domácí i česko-polskou kuchyni. Penzion s restaurací je nekuřácké prostředí a má bezbariérový přístup.

  • pokoj č.1 vybavený 2-lůžkem a 1 rozkládací pohovkou pokoj č.2 vybaven 2-lůžkem a 1 samostatnou válendou vybavená kuchyně sociální zařízení: sprchovací kout, umývadlo, WC

  • Horská chata na Prašivé leží v CHKO Beskydy v nadmořské výšce 706 m. Jde o architektonicky jedinečnou dřevěnou chatu z roku 1921. Poblíž chaty se nachází dřevěný kostel sv. Antonína z roku 1640.

  • Ubytování v patře rodinného domu v obci Hrčava, která se nachází v nejvýchodnějším cípu České republiky uprostřed krásné přírody Beskyd(česko-polsko-slovenské trojmezí). Vybavení: 2 ložnice (4+2) postýlka obývací pokoj plně vybavená kuchyň sociální zařízení venkovní posezení zahrada parkování u objektu

  • Nabízíme pronájem nově zrekonstruovaného rodinného domu v klidné části města Frenštátu pod Radhoštěm. K dispozici dvě kompletně zařízené čtyřlůžkové bytové jednotky (TV i rádio) s vlastní vybavenou kuchyní (elektrický sporák, mikrovlnná trouba, lednička, varná konvice) a koupelnou s toaletou. Dům je obklopen zahradou. Možnost parkování.

Zobrazeno 19 – 31 z 31 položek