Katalog

Dovolená
Lázeňské pobyty
Relaxační pobyty
Firemní akce a večírky
Svatby
Školení
Školy v přírodě
Tábory
Badminton
Whirpool
Bazén dětský
Bazén venkovní
Bazén vnitřní
Bezbariérový přístup
Bowling
Dětské hřiště
Fén
Fitness
Golf
Internetové připojení
Klimatizace
Koupelna
Kuchyňská linka
Kulečník
Kuželky
Lednice
Masáže
Minibar
Minigolf
Parní lázeň
Půjčovna kol
Půjčovna lyží
Sauna
Šipky
Spinning
Squash
Stolní fotbal
Stolní tenis
Televizor
Tenis
Termální bazén
Trezor
Volejbal
WC na pokoji

Informace

Ubytování Jihočeský kraj

Hledat ubytování v Jihočeském kraji: hotely, penziony, chaty, chalupy

Krajina Jihočeského kraje je tvořena řadou rybníků a malebných vesnic ve dvou pánvích- Českobudějovické a Třeboňské. V dosahu je několik hor- Středočeská pahorkatina, Českomoravská vrchovina, na hranicích s Rakouskem Novohradské hory a na jihozápadní hranici druhé nejvyšší po...

Hledat ubytování v Jihočeském kraji: hotely, penziony, chaty, chalupy

Krajina Jihočeského kraje je tvořena řadou rybníků a malebných vesnic ve dvou pánvích- Českobudějovické a Třeboňské. V dosahu je několik hor- Středočeská pahorkatina, Českomoravská vrchovina, na hranicích s Rakouskem Novohradské hory a na jihozápadní hranici druhé nejvyšší pohoří v Čechách, Šumava. Nejvyšším bodem kraje je vrchol hory Plechý (1378 m), nejnižším hladina Orlické přehrady (350 m). Průměrná nadmořská výška činí 400-600 m.
Na území Jihočeského kraje se nachází množství historicky cenných památek i ucelených městských památkových rezervací. Centrum Českého Krumlova je zapsáno na Seznam světového přírodního a kulturního dědictví UNESCO.
Na venkově lze nalézt řadu malebných vesnic s typickými zděnými staveními jihočeské lidové architektury - tzv. selské baroko. V Jihočeském kraji je 16 vesnických památkových rezervací.

Zobrazit

Ubytování Jihočeský kraj  - hotely, penziony, chaty, chalupy


Hotely Jihočeský kraj Penziony Jihočeský kraj Chaty Jihočeský kraj Chalupy Jihočeský kraj

Podkategorie

  • České Budějovice

    Hledat ubytování České Budějovice: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Český Krumlov

    Hledat ubytování Český Krumlov: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Jindřichův Hradec

    Hledat ubytování Jindřichův Hradec: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Písek

    Hledat ubytování Písek: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Prachatice

    Hledat ubytování Prachatice: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Strakonice

    Hledat ubytování Strakonice: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Tábor

    Hledat ubytování Tábor: hotely, penziony, chaty, chalupy

na stránku
Zobrazeno 19 – 36 z 68 položek
  • Nabízíme levné ubytování v rodinném domě, který se nachází v klidné lokalitě v blízkosti centra Jindřichova Hradce v jižních Čechách.

  • K dispozici jsou 2 ložnice vybavené celkem šesti lůžky v každé ložnici dvojlůžko + jednolůžko. Pro oba pokoje společná kuchyně s jídelním stolem, židlemi, pohovkou, barevnou TV a rádiem(včetně lednice s mrazákem a elektrického sporáku s troubou a mikrovlnky), koupelna vybavená sprchovým koutem a samostatné WC. Na uzavřené zahradě je ohniště, posezení,...

  • V apartmánech je k dispozici plně vybavená kuchyň, lednice s mrazákem, rychlovarná konvice, lůžkoviny, TV a samostatné sociální zařízení.V campu je k dispozici nově postavené sociální zařízení, sprchy, jídelna, kuchyňka, lednice, bezbariérový přístup.

  • Rodinný penzion se nachází v městečku Křemže, které je malebným koutem pošumaví s atmosférou tvrdého podhorského života.Apartmány mají dvě místnosti se shodnou výbavou, ložnici a kuchyni (lednice, BTV, malá kuchyňská linka s nádobím, stůl, židle, noční stolky, lampičky) a vlastní sociální zařízení (WC v rámci koupelny - sprchový kout nebo vana, umyvadlo,...

  • Levné ubytování na statku Selský dvůr nedaleko Českého Krumlova. V objektu výtvarná a keramická dílna.

  • Ubytování v soukromí v okrese Tábor. Ubytování v moderním domku pro 10 osob. K vyžívání zahrada, bazén, posezení, ohniště, houpačky, volejbal.

  • Zařízená chalupa pro strávení klidné dovolené v Táborském okrese nabízí k využívání zahradu, bazén, posezení, ohniště, houpačky.

  • Ubytování v komfortním hotelu v okrese Strakonice. Na pokojí TV, Sat, telefon, koupelna, WC, na některých pokojích balkón, internet ADSL. K dispozici nadstandardní podkrovní apartmán o rozloze 240 m2 s terasou, whirlpoolem, kuchyní, myčkou nádobí. V hotelu je hostům podávána rozšířená kontinentální snídaně.

  • Penzion u Balcarky je moderní penzion za přijatelnou cenu nacházející se v oblasti Moravského krasu v obci Ostrov u Macochy. Na dovolené budete mít soukromí, pohodlí, obslužnost, úschovnu kol, turistické informace a veškeré další rady.

  • Ubytování ve třech apartmánech na hranici CHKO Šumava. V každém apartmánu plně vybavená kuchyň, sociální zařízení a ložnice. Na každém pokoji televize a wifi připojení k internetu.

  • Penzion Kalina Pokoje nabízí pokoje vybaveny pohodlným nábytkem , samostatnými i manželskými lůžky s péřovými přikrývkami, vlastním sociálním zařízením, televizí.

  • Pokoje mají vlastní sociální zařízení a televizor se satelitním příjmem. Pokoje jsou nekuřácké. Kouření je možné ve společné místnosti. Společná kuchyňka.

  • Hotel Zvíkov nabízí 27 komfortních pokojů s koupelnou (sprchou), WC, telefonem, TV. Dále k dispozici 14 bungalovů se sprchou, WC, verandou, elektrickým topením, ledničkou, konvicí. Relaxovat možno v krytém bazénu (12x6m), sauně, u biliáru, šipkách či petanque

  • V roce 2009 dokončená rekonstrukce hotelu zaručuje vysoký komfort ubytování. Na každém pokoji sprcha a WC, wifi internet, LCD televize, minibar.

  • Penzion Vratislavský dům nabízí kvalitní a příjemné ubytování v penzionu v Třeboni se snídaní, ve 3 komfortně vybavených pokojích s příslušenstvím (lednice, TV a WiFi na pokojích, úchova kol). Penzion se nachází na Třeboňském náměstí, součástí objektu je restaurace.

  • Rodinné ubytování v soukromí najdete v klidné části městečka, vzdálené 5 min. chůze od jeho centra. Jsou pro Vás připravené dvoulůžkové až čtyřlůžkové pokoje ve dvou sousedících objetkech.

  • Hotel Terasa nabízí ubytování v 1-4 lůžkových pokojích s kapacitou 50 lůžek. Vybavení pokojů: komfortní pokoje s vlastní koupelnou a WC, TV/SAT, posezení, minibar, na požádání trezor, internet, fax

  • Nabízíme Vám chalupu k pronájmu 20 km jihovýchodně od Tábora v překrásném lesnatém terénu s rybníky. Kompletně vybavená chalupa pro max. 8 osob s velkou, stylově zařízenou, společenskou místností s krbem a sezením, v první patře s 3 ložnicemi (4+2+2) a místností s barevnou televizí. V objektu jsou Vám k dispozici 2 koupelny s vanou, teplou vodou,...

Zobrazeno 19 – 36 z 68 položek