Katalog

Dovolená
Lázeňské pobyty
Relaxační pobyty
Firemní akce a večírky
Svatby
Školení
Školy v přírodě
Tábory
Badminton
Whirpool
Bazén dětský
Bazén venkovní
Bazén vnitřní
Bezbariérový přístup
Bowling
Dětské hřiště
Fén
Fitness
Golf
Internetové připojení
Klimatizace
Koupelna
Kuchyňská linka
Kulečník
Kuželky
Lednice
Masáže
Minibar
Minigolf
Parní lázeň
Půjčovna kol
Půjčovna lyží
Sauna
Šipky
Spinning
Squash
Stolní fotbal
Stolní tenis
Televizor
Tenis
Termální bazén
Trezor
Volejbal
WC na pokoji
Zábaly

Informace

Ubytování Šumava

Hledat ubytování Šumava: hotely, penziony, chaty, chalupy

Šumava s nejvyšším vrcholem Plechý (1378 m.n.m.) leží na jihozápadní hranici České republiky u hranic s Německem a Rakouskem. Šumava byla vyhlášena Národním parkem a Chráněnou krajinnou oblastí. V oblasti nalezneme mnoho míst, kde se dá trávit dovolená.

Hledat ubytování Šumava: hotely, penziony, chaty, chalupy

Šumava s nejvyšším vrcholem Plechý (1378 m.n.m.) leží na jihozápadní hranici České republiky u hranic s Německem a Rakouskem. Šumava byla vyhlášena Národním parkem a Chráněnou krajinnou oblastí. V oblasti nalezneme mnoho míst, kde se dá trávit dovolená.

Zobrazit

Ubytování Šumava  - hotely, penziony, chaty, chalupy


Hotely Šumava Penziony Šumava Chaty Šumava Chalupy Šumava
na stránku
Zobrazeno 19 – 30 z 30 položek
  • Pension Hochwald nabízí ubytování s WC + sprchou na pokoji

  • Apartmánová chata Lipno - Horní Planá se nachází na polosamotě u lesa v blízkosti Horní Plané odkud je překrásný výhled do kraje a na lipenské jezero.Chata je zděná s pitnou vodou.V chatě jsou tři apartmány celkem pro max 11 osob.Každý z apartmánů má svůj vlastní vchod.Dva v přízemní (2 + kk -4 osoby a menší 2 + kk -3 osoby) + jeden podkrovní (3 + kk -4...

  • Rodinný penzion nabízí ubytování v klidné části Českého Krumlova, avšak 10 min. pěšky od historického centra. Ubytování v barevně laděných pokojích s vlastním sociálním zařízením a LCD televizí na každém pokoji. V letních měsicích k dispozici vnitřní malý bazének (3, 5m průměr). Parkování před penzionem zdarma.

  • Nabízíme zděný rekreační domek 3+1 se zařízenou koupelnou, samostatné WC, zařízená kuchyně (mikrovlnná trouba, sklokeramická kamna, nádobí, varná konvice, elektrický řezač uzeniny, lednička), obývací pokoj s ratanovou sedačkou, televizí a rádiem, domácí kino a satelit, internet. Dětský pokoj je vybavený PC a dětskou stěnou. Topení je zde v radiátorech. V...

  • Každý pokoj Penzionu Houba má vlastní sociální zařízení, TV, satelit a součástí penzionu je i kuchyňka 3 bungalovy pro 5 až 6 osob. Každý s vlasním vchodem, kuchyňkou, sociálním zařízením a TV Soukromé uzavřené parkoviště Velká zahrada s dětským koutkem Hřiště na míčové hry (volejbal, nohejbal), ping-pong Od června do září je otevřena stodola s barem...

  • Objekt, v němž je apartmán Nezdice umístěn, je na úplném okraji obce v těsné blízkosti lesa.Apartmán má samostatný vchod. Jsou zde tři dvojlůžkové pokoje, 1 a půl lůžka v obývacím pokoji a možnost 3 přistýlek. Topení je centrální. Je zde obývací pokoj s jídelnou, možnost bezplatného neomezeného připojení na internet, TV, SAT, video, plně vybavená...

  • Chalupa Katka je nadstandartně vybavena, vytápěna krbem, zahradní sezení, wi-fi internet v ceně

  • Chata Javorná se nachází v chatové osadě v obci Javorná. Spodní část zahrady sousedí přímo s lesem. Pozemek je otevřený, je zde dostatek místa pro parkování přímo u objektu asi pro 4 auta. Na zahradě je k dispozici venkovní bazén, gril, pískoviště a houpačka.

  • Chata je umístěna na pozemku společně s dřevěným srubem. Velmi vhodné pro dovolenou dvou rodin s dětmi, ale je možný i pronájem jednoho objektu.

  • Dřevěný srub se nachází v obci Hojná voda (Novohradské hory) v nadmořské výšce 794 m.n.m. Srub má 3 pokoje a koupelnu se sociálním zařízením.

  • Všechny pokoje Penzionu U Nešlehů jsou vybaveny sprchovým koutem, toaletou a možností BTV. Krásný a velký prostor plné zeleně vedle penzionu je určen jak pro relaxaci v našem bazénu, tak i pro sportovní vyžití.

Zobrazeno 19 – 30 z 30 položek