Katalog

Dovolená
Lázeňské pobyty
Relaxační pobyty
Firemní akce a večírky
Svatby
Školení
Školy v přírodě
Tábory
Badminton
Whirpool
Bazén dětský
Bazén venkovní
Bazén vnitřní
Bezbariérový přístup
Bowling
Dětské hřiště
Fén
Fitness
Golf
Internetové připojení
Klimatizace
Koupelna
Kuchyňská linka
Kulečník
Kuželky
Lednice
Masáže
Minibar
Minigolf
Parní lázeň
Půjčovna kol
Půjčovna lyží
Sauna
Šipky
Spinning
Squash
Stolní fotbal
Stolní tenis
Televizor
Tenis
Termální bazén
Trezor
Volejbal
WC na pokoji

Informace

Ubytování Jihočeský kraj

Hledat ubytování v Jihočeském kraji: hotely, penziony, chaty, chalupy

Krajina Jihočeského kraje je tvořena řadou rybníků a malebných vesnic ve dvou pánvích- Českobudějovické a Třeboňské. V dosahu je několik hor- Středočeská pahorkatina, Českomoravská vrchovina, na hranicích s Rakouskem Novohradské hory a na jihozápadní hranici druhé nejvyšší po...

Hledat ubytování v Jihočeském kraji: hotely, penziony, chaty, chalupy

Krajina Jihočeského kraje je tvořena řadou rybníků a malebných vesnic ve dvou pánvích- Českobudějovické a Třeboňské. V dosahu je několik hor- Středočeská pahorkatina, Českomoravská vrchovina, na hranicích s Rakouskem Novohradské hory a na jihozápadní hranici druhé nejvyšší pohoří v Čechách, Šumava. Nejvyšším bodem kraje je vrchol hory Plechý (1378 m), nejnižším hladina Orlické přehrady (350 m). Průměrná nadmořská výška činí 400-600 m.
Na území Jihočeského kraje se nachází množství historicky cenných památek i ucelených městských památkových rezervací. Centrum Českého Krumlova je zapsáno na Seznam světového přírodního a kulturního dědictví UNESCO.
Na venkově lze nalézt řadu malebných vesnic s typickými zděnými staveními jihočeské lidové architektury - tzv. selské baroko. V Jihočeském kraji je 16 vesnických památkových rezervací.

Zobrazit

Ubytování Jihočeský kraj  - hotely, penziony, chaty, chalupy


Hotely Jihočeský kraj Penziony Jihočeský kraj Chaty Jihočeský kraj Chalupy Jihočeský kraj

Podkategorie

  • České Budějovice

    Hledat ubytování České Budějovice: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Český Krumlov

    Hledat ubytování Český Krumlov: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Jindřichův Hradec

    Hledat ubytování Jindřichův Hradec: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Písek

    Hledat ubytování Písek: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Prachatice

    Hledat ubytování Prachatice: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Strakonice

    Hledat ubytování Strakonice: hotely, penziony, chaty, chalupy

  • Tábor

    Hledat ubytování Tábor: hotely, penziony, chaty, chalupy

na stránku
Zobrazeno 55 – 68 z 68 položek
  • Všechny pokoje Penzionu U Nešlehů jsou vybaveny sprchovým koutem, toaletou a možností BTV. Krásný a velký prostor plné zeleně vedle penzionu je určen jak pro relaxaci v našem bazénu, tak i pro sportovní vyžití.

  • Moderní ubytovací zařízení Penzion u Sedláčků nabízející levné celoroční ubytování v malebném a poklidném prostředí lázeňského města Třeboň. K dispozici 3 dvoulůžkové pokoje nebo 4 lůžkový apartmán s vlastním vchodem. Umožní Vám nerušenou relaxaci ale je i ideálním východiskem pro cyklistické i turistické výlety za krásami Třeboňska.

  • Dřevěný srub se nachází v obci Hojná voda (Novohradské hory) v nadmořské výšce 794 m.n.m. Srub má 3 pokoje a koupelnu se sociálním zařízením.

  • Chata je umístěna na pozemku společně s dřevěným srubem. Velmi vhodné pro dovolenou dvou rodin s dětmi, ale je možný i pronájem jednoho objektu.

  • Chata leží přibližně 50 m od řeky Lužnice a v blízkosti vyhledávané oblasti pro rybolov. Není vhodná nejen pro rybáře, ale i pro rodinu s dětmi, které hledají klid nebo cestují za turistikou v krásné přírodě Třeboňska. Uvnitř najdeme menší vybavenou kuchyňku, společenskou místnost s krbem a dvě malé ložnice. K chatě je přistavena krytá terasa s posezením....

  • Hlavní předností penzionu Kostnický dům, jednoho z nejhezčích a nejvzácnějších táborských objektů, je jeho ideální poloha. Penzion leží na hlavní přístupové cestě do historického jádra Tábora, na pěší zóně v Pražské ulici těsně před vyústěním na Žižkovo náměstí (50m).Ubytování přímo v centru Starého města, v nejbližším okolí jsou všechny významné...

  • Nabídka ubytování na Třeboňsku ve čtyřlůžkových pokojích s vlastním soc. a WC. K dispozici je prostorná kuchyň, společenská místnost, zahrada s bazénem, krb, úschova kol a parkování u domu. Ubytování nedaleko Třeboně je vhodné pro rodiny s dětmi.

  • Ubytování v Třeboni ve 3 a 4 lůžkových pokojích s vlastním soc. K dispozici společná kuchyň, zahrada s dětským koutkem, Wi-Fi internet. V těsné blízkosti les, cyklostezky a in-line dráha. Ubytování je vhodné pro cyklisty i rodiny.

  • Nabízíme zděný rekreační domek 3+1 se zařízenou koupelnou, samostatné WC, zařízená kuchyně (mikrovlnná trouba, sklokeramická kamna, nádobí, varná konvice, elektrický řezač uzeniny, lednička), obývací pokoj s ratanovou sedačkou, televizí a rádiem, domácí kino a satelit, internet. Dětský pokoj je vybavený PC a dětskou stěnou. Topení je zde v radiátorech. V...

  • Nové stylové ubytování na farmě Dvorce v Třeboni. Ubytování je ve 2 až 3lůžkových pokojích a apartmánech s kuchyňkou, vlastním sociálním zařízením a TV. Penzion je vhodný pro rekreaci, vyjížďky na kolech, možnost zajištění vyhlídkových letů.

  • Rodinný penzion nabízí ubytování v klidné části Českého Krumlova, avšak 10 min. pěšky od historického centra. Ubytování v barevně laděných pokojích s vlastním sociálním zařízením a LCD televizí na každém pokoji. V letních měsicích k dispozici vnitřní malý bazének (3, 5m průměr). Parkování před penzionem zdarma.

  • V hotelovém areálu Hotel Fontána *** se nachází 1 centrální budova a 9 dependancí. Celková kapacita je 87 pokojů (204 pevných lůžek + cca 160 přistýlek).

  • Plně vybavený objekt rozdělen na 2 samostatné byty. K dispozici zahrada, bazén, posezení, stolní tenis, ohniště, houpačky, volejbal.

  • Dvou a vicelůžkové pokoje včetně rodinných s vlastní kuchyňkou. Hotel disponuje vlastní, stylovou restaurací, která Vám zajisti celodenní stravováni. ABE hotel Vám dále nabízí salonek s kapacitou 20 ? 30 osob pro semináře, obchodní jednání, prezentace firem a salonek 50 osob pro soukromé oslavy. Rádi Vám zajistíme další služby, např. okružní jízdu Prahou...

Zobrazeno 55 – 68 z 68 položek